Hukat

Hukat

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Kauden lopetus

Nyt on tämä kauden kokeet käyty, ei ihan alkuvuoden suunnitelmissa pysytty, mutta onpahan sitten kevääksi jotakin odotettavaa.
 Samun kolmosluokan koe jäi käymättä. Ilmoitettu oli, mutta koe peruuntui vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Kävin sitten tänään juoksuttamassa kestävyyskokeen. On se ensivuodelta sitten pois.
 Samulle on ensivuodelle  kaaviltu IPO3. Ykköstulos tietenkin tavoitteena, mut sen tottiksen kanssa ois oikeesti keksittävä se punainen lanka. Näyttelyynkin meinasin mennä. Se on kyllä niin pieni ajatus ettei ole välttämätön, ihan vaan koska en tiedä kestänkö sen kanssa kulkea siinä koiramäärän seassa menettämättä hermoja ;)  Ensimmäinen koira jolla vois olla mahdollisuus valioitumiseen... ;)
 Lexin ensi kauden tavoitteet on Bh koe, eikä sen enempää. Näyttelyihinkään en aatellut sitä ilmoitella. Kennelliiton näyttelyihin en mene, joten ei tuolla ole enempää saavutettavaa ennen koularia. Ja sitä ei kyllä ensi vuoden aikana vielä ole mahdollista saada. On niin paljon puutteita kaikilla osa-alueilla.  

Talven aikana sitten kasvatetaan lihaksia ja koitan saada ne oppimaan potkukelkan vetämisen ilman jänistä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti