Hukat

Hukat

torstai 16. elokuuta 2012

Elämää eläinten kanssa..

Kaikkea on taas tapahtunut sitten viime päivityksen...
Eräänä kauniina aamuna kello ennen viittä Samu päätti lähteä jäljestämään. Kerran kehotin palaamaan luokse ja koska otti suunnan minua kohti en sen enempää siihen sitten noteerannut. Kunnes toisellakaan kehoituksella koira ei tullut tarhaan niinkuin muin aaamuina. Hetken huudeltuani ja pälyiltyäni alkoi kuulua vartiohaukkua keskeltä peltoa. vastassa äänen perusteella supikoira. Sydän pomppas kurkkuun.. Ei ku rääkymään, mikä tietenkään ei tehonnut. ei auttanut ku tulla sisään ensin istahtamaan ja hengähtämään, miettien että noinkohan mulla on enää koiraa, tai sitten saan tuliaisena supikoiran.
No saappaat jalkaan ja lapion kanssa pellolle.
Ei näy eikä kuulu enää mitään. Paniikin omasesti kävelen pellolla ja löydän jäljet... Hetken päästä samu seisoo vieressä tyhmän näkösenä et mitä sä mamma täällä teet. Huh tota ton riistäviettiä. tapauksesta selvittyäni tuumasin että on se onni ettei Ninja enää asu täällä. Muuten ois ollu taas supikoira hampaissa.

Eipä tässä sitten aikaakaan kun Lex onnistui tirvasemaan polven johonkin terävään. ei ku treenitauolle....
viime sunnuntaina sitten jäljelle lähtiessä tein sen virheen että päästin koirat yhtäaikaa tarhoista ulos. No Lex tapansa mukaan ärhenteli Samulle nyt sillä surauksella että kun kotiin sille ilmoittaa ettei käy, innostui tietenkin kahta kauheammin ja seurauksena Samulla reikä alaleuassa. Ja treenitauolle sitten sekin. Eipä tässä sitte muuta olla treenailtu kun jälkeä..

Samulle ihan onnistunutta treeniä, mut toi Lex. Jäljestää ihan ok, ei siinä mitään. Jopa hiukan liian motivoitunut siihen, mut kun pitäis ne esineet saada myös ilmaistua. Palattiin takas filmipurkkeihin. Ja tänään jäljellä olikin vain viisi purkkia missä ruoka, purkkien välissä kymmen askelta tyhjää. Jäljestämisestä ei ollu tietoakaan mutta eipä tän treenin tarkotus ollutkaan se jälki. katotaa koska tajuaa mitä oikein siltä haluan. Ykskää edellisistä sakumaanikoista ei oo ollu noin hidas oppimaan esineilmasua kun tuo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti