Hukat

Hukat

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Surprise!!

Lähdetäänpä liikkeelle tässä tarinassa siitä, että Samu on majaillut sisätiloissa jo reilun viikon ja sen seurauksena Ninja joutui tarhaan Lexin seuraksi.
 Viikko on ollut yhtä väsymystä. Lex rähjää tarhassa joka kerta kun Samun kanssa menee ulos. Lenkkeilyt on ollu tooodella vähäisiä. Ninja on jäänyt huonolle huomiolle. Aika radikaalia taas näin yhtäkkiä, kun kerkesi sisätiloissa pari viikkoa jo majailemaan.
 Viime maanantaina ja tiistaina kävinkin sitten Ninjan kanssa kaupungilla :D lenkkeilemässä. Pointti tässä on se, että kun takasin tarhaan sen laitoin, juos haastamaan Lexiä leikkiin. Kuitenkaan en väsyneenä saanut aikaseksi tehtyä asian edistämiseksi mitään. Lenkillä ollaan siis käyty niin että molemmilla on kopat päässä, eikä mitään vihamielisyyttä ole ollut havaittavissa.
 Pe-la välisenä yönä en nukkunut juuri lainkaan. Samu kupsutti itseään kokoajan ja kun kauluria vasten takajalkaa "hakkaa" ei se ole ihan äänetöntä. Ja kaiken kukkuraksi Lex paukutti jatkuvalla syötöllä tarhassa.
 Kun aamulla sain silmäni auki, käytin tietenkin ensimmäisenä Samun. Tauotonta paukuttamista Lexin osalta ja mun raivoamista vastapainoksi. Sori vaan kaikki naapurit, tiedän olevani hieman raivostuttava.
 Samu sisään ja kopat kädessä ulos. Lex oli etutarhassa ja sille koppa päähän ja vapauteen. Sen jälkeen sama Ninjalle. Itse linnottauduin sinne tarhan sisäpuolelle. Kun mitään ihmeitä ei tapahtunut, lähdin kohti peltoa. Molemmat vaan hömpötti menemään. Ninja alkoi hinkata sitä koppaansa maahan ja päätin ottaa sen pois. Edelleenkään ei kiinnostunut Lexistä. No otin sitten tasapuolisuuden vuoksi kopan pois myös Lexiltä.
 Ja mitään katastrofia ei tapahtunut. Juoksivat rintarinnan ja ilman yhtäkään äänen avausta.
 No päätin sitten että en erittele niitä tarhassakaan. Siellä ne on sulassa sovussa. Tunnin aamulenkilläkään ei mitään örinöitä kuulunut. Välillä ne leikki keskenään, haisteli samoja mättäitä, poseeras rinnakkain (pahus kun ei ollut kamera matkassa) ja jopa nuoleskelivat toisiaan.

Kiitos Taina kuvista. Nää on ihania ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti