Hukat

Hukat

torstai 20. kesäkuuta 2013

Lomalla viimeinkin...

Ja toivoa on että ehtisi touhuta koirien kanssa enemmän kun nyt olen ehtinyt. Mitään aikatauluja en ole tehnyt kolmelle viikolle. Ainoastaan huominen jälki aamupäivästä, mutta koska liittyy koiriin, sitä ei lasketa :)

 Jotenkin olen kaivannut myös stressitöntä seuraa, joten Lexin kanssa on tullut Porvoon suunnilla poikettua useampaan kertaan viikossa. "Sohlomien treeniporukassa" on saanut pitää hauskaa ilman paineita. päänäyttelyynkin lähdin ihan vaan seurustelemaan ja nauttimaan ilman omaa koiraa. Hulluhan sitä täytyy tietenkin olla että vapaana viikonloppunakin laittaa kellon soimaan ennen aamu viittä, jotta kerkee ajoissa paikalle. Tänä vuonna kun tuo suppeaksi kuivunut tapahtuma oli Raisiossa.
 Harmaat on hiukan joutunut vähäiselle huomiolle, joten ääntä ja tarhan maansiirtotöitä on ollut havaittavissa normaalia enemmän. Kunhan univelat on kuitattu niin alkaa aktiivivsempi touhuilu niidenkin kanssa.

 Tuli poikien kanssa männäviikolla käytyä jäljellä ja ne meni olosuhteisiin nähden mallikkaasti. Joten mitä sitä turhia liika treenaamaan :D Joo onhan niissä treenattavaakin, se kyllä täytyy myöntää. Mut hiljaa hyvä tulee ja jos ei tuu niin tyydytään siihen mitä on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti