Hukat

Hukat

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Jälkikauden avaus :)

Uuden vuoden kunniaksi lähdettiin autolla kohti jälkipeltoa. Ne muutamat jäljet mitä tässä on syksyn kokeiden jälkeen tullu tehtyä, on ollu tossa ihan näköetäisyydellä olevalla pellolla.

Samulle tein viiden kulman jäljen kuudella esineellä, mistä yksi jäi löytymättä. Lähti jäljelle hienosti omalla vauhdillaan. Ekan esineen muistin laittaneeni kauemmas enkä ollenkaan ollut vielä valmistautunut ilmaisuun kun Samu suorastaan tipahti maahan. Wau kuinka upea ilmasu olikaan. Kulmat oli merkkaamatta kun merkit olin jo laittanut talviteloille, enkä huomannut niitä autoon nostaa. Kuitenkin selviutui ihan hyvin kulimistakin. Tokavika kulma kääntyi vastatuuleen, minkä Samu meni ensin hieman yli jonka jälkeen hieman paineistui ka haki jäljen ilmavainulal kaahottaen. Rauhoittui kuitenkin kun löysi jäljen päälle. Tällä suoralla jäi se esine ilmeisesti huomaamatta. Huopainen esine, minkä kanssa oli ollut ennenkin ongelmia. Vikalla suoralla oli kaksi esinettä, ensimmäisen ilmaisi nopeasti, mahdollisesti ehti ottaa suuhunsa, mutten ole ihan varma. Viimisen esineen ilmaisi myös nopeasti, mutta esine suussa. Vein viidentoista askeleen päähän uudelleen ja jostain syystä yritii väistää sitä ja yritti tarjota kulmaa vasemmalle. Vaadin kuitenkin etenemisen suoraan ja jälleen esinesuussa maahan. Vein viiden askeleen päähän, sama toistui. Hitsin elukka kun keksi että paineen alla voi sitten rauhotella itseään ottamalla sen esineen suuhun. Ja siitäpä sitä painetta sitten saadaan lisää kun kielto tulee siihenkin.

Lexille kuuden puuesineen suora. Alkuun ruokaa ja jäljestää jo ihan kivan näköisesti, tyhjät askeleetkaan ei tuottanut sille murheita. Esienitä ei omatoimisesti ilmassut mutta meni kuitenkin käskyn kuultuaan ripeästi maahan ja odotti palkkausta. Karkaamaan pyrkii siitä maasta. Kuudennella esineellä palkkailin olettaen että se oli vasta viides, lähetin koiran jatkamaan ja eipä se tietenkään kovin pitkälle päässyt, kun rupesi etsimään sitä jälkeä. Siinä vaiheessa tajusin että hitsi nyt tuli ite mokattua.

Molemmat pojat suoritti tehtävänsä mallikkaasti. Ainoat virheet oli ohjaajan aikaansaannoksia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti