Hukat

Hukat

tiistai 31. joulukuuta 2013

Vuosi pulkassa

Puhelu ja koneen pölliminen siirsivät tämän julkaisua, mutta seuraava teksti on aloitettu viimevuoden puolella ;)
Se ois sitten viimiset tunnit tätä vuotta meneillään ja ajattelin hiukan miettiä mitä onnistuin tälläkaudella saavuttamaan.
 Samun kanssa sitä ykköstulosta suojelun kolmosluokasta ei saavutettu. Kuitenkin IPO3, josta voin olla ylpeä. Kaukainen haave toteutui. Ensi kaudelle Samulle olen kaavaillut ainakin erikoisjälkikokeen. Sitä otetaanko sillä enää puruja, en osaa vielä sanoa. Alkuvuosi näyttää mitä mieleni halajaa ;) Toko kokeessakin voisi ehkä käydä pyörähtämässä. Saa ny havaita innostunko.
 Lex saavutti sen käytäytymiskokeen ja ensi kaudella olis haaveena saada sille koulari ykkösluokasta. Lajina tulee olemaan metsäjälki, paljon on töitä tehtävänä varsinkin tottiksen luotettavuuden suhteen. Käytännössä koira osaa kaiken muun, paitsi noudon ja eteenmenon, mutta niitä ei liiemmin olla opeteltu. Alkeet on esitelty, mutta se koulutusvaihe niissä on vielä edessä. Luotto on se suurin murheenkryyni.
 Jäljellä ei janaa olla opeteltu, eikä kertaakaan vielä metsäänkään jälkeä siirretty. Pellolla esineilmasu sujuu kohtalaisesti puuesineillä, mutta kangas ei ilmeisesti ole sen mielestä ilmaistavien joukossa. Toisaalta kun asiaa tarkemmin miettii niin tuon kohdalla haasteen aiheuttaa kangasesineen ilmasu vs esineruutu. Voi mennä hetki ennekun tajuaa että pellolla ilmaistaan ja vapaana juostessa otetaan esine suuhun. No ei muuta ku treeniä. Lexin kanssa tuo arkielämä on ollut suurin haaste :D
 Ninjan kotiinpaluu ei kuulunut kauden suunnitelmiin, mutta näillä mennään mitä on ja toivotaan että neiti jaksaa tarhaelämää vielä ensivuonnakin. Onhan sillä onneks Samu kaverina. Nuo kaksi on kyllä aina tykänneet toisistaan, nillä on jotenkin eruityinen suhde <3 Mukavaa katsella kuinka hyvin ne tulevat toimeen keskenään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti