Hukat

Hukat

maanantai 9. toukokuuta 2016

Äitiysloma lopuillaan

Viikko vierähtänyt tällä kertaa mukavan hitaasti. Kelit on kyllä olleet mitä mainioimmat. Kokoviikon saanut köllötellä pihalla pentuseen tutustuen.
 Lex alkaa jo lämpenemään ajatukselle että Tälli on tullut jäädäkseen. Ei ihan joka asiasta vetäse hernettä nekkuun ja melkeinpä jo uskaltaa leikkiinkin ryhtyä.
 Tällin raivokohtaukset ruuan jälkeen on laimentuneet. Ei siis ruuasta suuttunut, vaan siitä että se loppui :D Eilen ja tänään ne raivokohtaukset on puuttuneet kokonaan.
 Tänään on nukkunut paljon, johtuen rankasta viikonlopusta.
Perjantaina kävi Virpi koirineen kylässä ja lauantaina Minnan kaveri 5kk leonberg-belkkari miksin kanssa. Ja sunnuntaina äitienpäivänä Tälli lähti mukaan anopille. Seurana siellä kääpiövillakoira.

 Vähintään kerran päivässä on syönyt ruuan jäljeltä ja kerran kädestä. Kolmas ateria joko jäljeltä tai suoraan kupista. Jälkiä kertyi viikon aikana kymmenen ja kun Tälli ajoi ne kahteen tai kolmeenkin kertaan, voi sanoa että todellisuus on hiukan suurempi :D Pituutahan niillä ei ole kun about 65 askelta, ja askeleet ihan peräkkäin. Kolme ruokanappulaa per askel. Lauantaihin asti annoin mennä vapaana, mutta vauhti alkoi kasvaa ja päätin että eiköhän oteta ihan jälkikamppeet mukaan kuvioon. Nätisti antaa ne pukea eteisessä, eikä hötkyile ulos. Kannan vielä kuitenkin koiran jäljen alkuun.
 Kädestä syötän niin että Tälli kulkee sivulla ja parin kourallisen jälkeen hiukan istumistreeniä jonka jälkeen lopuksi luoksetulo kupille, joka on jalkojeni välissä. Tänään jo seisoin suorana kun tuli ja pikkumies tuli niin lujaa että ei kerennyt jarruttaa kupille, joten kuppi meni mukkelismakkelis :D

Oma äänikin on löytynyt. Tykkää komentaa kaikkea. Kissoja, Lexiä, leluja, niistämistä ja kaikkea normaalista poikkeavaa.

 Tänää yritin myös saada Tällin mukaan polttopuuprojektiin, lähinnä että ois nukkunut lähellämme, mutta päätti kuitenkin siirtyä rauhallisempaan paikkaan nukkumaan. Löysin lopulta nukkumasta autoni alta, siellä oli mukavan viileää kun mittari auringossa näytti +27astetta.

 Yöllä herättää kun tulee tarve ulos. Pari kertaa yössä, mutta toinen niistä kerroista on aamu kuuden ja seitsemän aikaan, niin ei oikeastaan voi sanoa että on enää yö. Antaa kuitenkin mun jatkaa unia jos haluan. Viihdyttää itsensä lelujen kanssa. Ja kun väsähtää tulee omalle patjalleen nukkumaan.

Tämä ihan aika kotona loppuu mahdollisesti jo huomenna. Alunperin huominen on vielä vapaapäivä, mutta lupauduin aamuksi hetkesi töihin jos tarvitsee. Aamulla sekin vasta selviää, mutta kyse on vaan neljästä tunnista ja iskä on vielä kotona, niin ei tarvitse jättää ihan yksin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti