Hukat

Hukat

tiistai 28. kesäkuuta 2016

Hupsista

Meinasinpa alottaa tekstin että...hukkien kanssa.... Eipä sitä nyt enää noin periaatteessa voi sanoa. Ja syyshän on se että mun käsitys hukkasudesta on saksanpaimen ;)
 Eli saksa-belgia ottelijoiden kuulumisia tästä lähin ;)

Molempien kanssa hommat jatkuu samalla kaavalla. Kumpiasestakin koitetaan sitä Ipo koe tulosta treenailla. Jos treenimääriä vertaillaan, niin saksa johtaa, mutta kaikki jotka Lexin tuntee, voivat yhtyä samaan lopputulokseen kun minä, eli Belgia voi hyvinkin viedä tässä asissa sen ykköspallin. Ja nyt puhutaan ainoastaan siitä Ipo tuloksesta. Lex ei ykköstä pidemmälle jatka, joten lopullisen potin toivottavasti sitten ottaa Tälli :)

Tulipas taas höpötys.

Tällin kanssa käytiin äsken jäljellä hakemassa konsultaatioapua rynnimisongelmaan.
Tein kahden kulman jäljen samalla kaavalla kun kotonakin, ainoa ero oli että ei oltu siis pihanurmikolla, vaan ihan rehupellolla. Ja että ne suorat oli oikeesti suoria :) Mein nurmikkolänttiin kun ei kovin montaa suoraa saa tehtyä, mutkia suorastaan :D

No eipä meillä sitten ollut sitä rynnimisongelmaa... Se siitä sitten, eli hupsista vaan, kävästiin Orimattilassa pellolla,vaikka lähempääkin olis peltoa löytynyt :D

Ja toinen hupsista tapahtui kun kotiuduin, se jääköön siis vielä arvoitukseksi, luulen että mun kirjottelu tahdilla se paljastuu sitten siinä seuraavassa blogimerkinnässä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti