Hukat

Hukat

torstai 4. elokuuta 2016

Koiruuksia

Tää viikko on menny enempi ja vähempi vkonlopun retkeä suunnitellessa/ tarvittavien tavaroiden haalimisessa. Vielä pitäis tänään muonavarastot käydä täydentämässä.
 Koirat jääny vähän vähemmälle huomiolle. Huomenna tarvii veidä Tälli aamuusta ekaa kertaa hoitoon. Jos olisi ihan normi retki, ois koirat mukana,

 Sunnuntaina kerkesin tekemään Tällille jäljen. Tiistaina treenit ja eilen Lexillä treenit. Koirat siis treenailee nyt eripäivinä, koska laji ei ole sama. Katotaan kuin kauan isäntä kestää tätä etten oo pahemmin iltasin kotona. :D

Ja äsken kävin myös Tällin kanssa jäljellä, koska eihän se nyt ole suotavaa etteikö viikkoon jälkeä mahtuisi.

Luulis et lomalla ois kerenny enemmän sinne pellolle, mut ei. Ihme juttu. Ens viikolla ois pakko korjata tilanne. Vika lomaviikko tälle vuodelle, joten saas nähä kuin käy.

Jäljen pituus 215 askelta, eli lähellä ykkösen Ipo jälkeä jo ollaan pituudessa. Vaihtelee siis ruokamäärän/oman jaksamisen mukaan nuo pituudet.

 Alotin taas kahdella nappulalla per askel, kulmat ruokajonoa ja toinen suora yhdellä nappulalla, kolmas suora taas kahdella nappulalla. Selkeesti tarttee edelleen sitä kahta siellä pitää. Toka suora oli hiukan haasteellinen, pysyi jäljellä, mutta ihme kiihdytyksiä tuli matkalle. Lopussa olevalle purkille meni jo yllättävän nopsaan maahan,. Käsivarsi oli edelleen selänpäällä auttamassa. ja toinen käsi purkilla. Kyl se siitä alkaa kohta jo omatoimiseks muuttumaan :)

Annoin vielä siivota jäljen uudelleen ja sen jälkeen houkuttelin pallolla pois. Meinas kuitenkin se jälki viedä voiton, mutta lopulta antoi periksi ja lähti pallo suussa mun mukaan :D

Mietinkin tässä että pitäisköhän jo lopettaa tuo että saa ajaa sen jäljen uudelleen.
Toisaalta se saa siitä tuplasti kilometrejä, mut sitten taas musta on alkanu tuntua että se toinen on paremmin ajettu kun ekalla kerralla. Täytyy miettiä ja kokeilla.

Ensi viikkoon siis....(jos muistan)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti