Hukat

Hukat

torstai 8. syyskuuta 2016

Onhan touhuttu sitten viime kerran

Kaikennäköstä ollaan touhuiltu. Ja blogiin kirjoittelu mahdollisesti helpottuu kun sain vihdoin lisättyä toisen käyttäjätunnuksen myös kirjoittajaksi. Joskus kun tullu tarve lisäsähköpostille ja sen mukana sit tuli toiset google tunnarit ja kun kaikki on kohta yhtä suurta googleperhettä, niin olen siis yksi kaksi käyttäjää :D

 Lexille on tehty paljon haukkuilmaisuja ja tultu siihen tulokseen ettei herraa kiinnosta haukkua, jollei näe että maalimiehellä on hälle rakas tyyny palkkana. Isompaan palkkaan siirryttiin säästääksemme maalimiesten reisiä mustelmilta, mutta se tietenkin on sitten haasteelisempi piilottaa, jollei jopa mahdoton.
 Tartteis siis keksiä se punaine lanka millä saa herran uskomaan että se palkka on maalimeihellä, vaikkei sitä näkyisikään.
 Pääsemme vanhaan tuttuun ongelmaan, nimeltä Lexin omatahtoinen persoonallisuus :D
No nyt me keskitytään siihen jälkeen, josko pelatusjäljeltä saataisiin jonkinlainen koetulos.

Ja pienimies Tälli. Kulkee mukana ainakun vaan mahdollista. Ollaan käyty kattomassa futismatsia, joka oli täys katastroofi. Ei mennä uudelleen ainakaan lähitulevaisuudessa.
 Tälli osaa jo haukkua hienosti, jopa ilman käskyä. Tottiksessa ollaan siirrytty patukka palkkaan, se tekninen hiominen tehään edelleen kotona ruuan kanssa, mut ei enää kentälle mennä syömään. Koska se ei tuota enää mitään.

 Tänään alotettiin opetella käytännön opastuksen kautta noutokapulan pitoa. Suulliset ohjeet ei menny itelle perille, joten oli tarpeen saada demonstraatio. Ja niin ne vaan mun aivot loksahti kohdalleen tajuten, että jotain jäi teoriasta ymmärtämättä ja koitin liian pitkälle päästä. Ei ei, nyt me edetään hitaasti.
 Jäljellä menee jo ihan hienosti ikäisekseen. Nyt ilmasi jo loppuesine/purkki yhdistelmän ilman että kerkesin viereen varmistamaan. Maltilla tuohonkin ollaan päästy. Ihana huomata että oma maltti alkaa löytyä..

Mitä sitä ihminen tekiskään ilman osaavaa treeniseuraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti