Hukat

Hukat

lauantai 10. syyskuuta 2016

Ihan(an) mahdoton jäljestäjäni.

Pakko hekuttaa tänne blogiin pitkästäaikaa kuinka mainio jäljestäjä tuo Tälli onkaan. Selkeesti äitiisä tullut tuossa asiassa. <3 <3

Sain eilen ajettua vihdoin kotinurmikon ja koska peltojen heinät tuppa olemana taas liian pitkiä ajattelin että tehdään nyt sitten minimittainen jälki aamulla pihaan.

Alueen ollessa ärsyttävän pieni, mietinkin että tehdäänpäs sitten lyhyitä suoria ja paljon kulmia. siinä sit kävi niin että kokeilevainen ohjaaja teki ensin kolme terävää kulmaa ja loppuun sitten kaksi suoraa kulmaa. Tässä kohdin onkin tärkeä muistuttaa että edelleen meillä on makupala (lähes)joka askeleella.

Tuo maanmainioinmalinois jäljesti erinomaisella motivaatiolla koko jäljen, pari kertaa jouduin muistuttamaan suorilla ettei vauihti saa kiihtyä. Lopussa on pienehkö purkki, jonka päälle olen jo laittanut esineen. Tälli menee jo omatoimisesti maahan. <3
 Pallon kanssa riekutaan sitten pois jäljeltä ja toin koiran sisään. Itse mennen keräämään merkit pois nurtsilta.
 Olin ajatellut ettei koirat pääse pihalle pariin tuntiin, mutta toisin kävi. ehkä vartin päästä totesin laittaneeni oven huonosti kiinni ja koirat pihalla. Ja mitä tekee Tälli. Ajaa sen jäljen tarkasti uudelleen.. Pituutta tuolle jäljelel tuli 135askelta, enempää siihen ei saa mahtumaan, jollei tee ihan parinkymmenen sentin välein niitä suoria.
 
On tää vaan niin ihanaa kun on motivoitunut ja helppo jäljestäjä hyppysissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti