Hukat

Hukat

lauantai 13. toukokuuta 2017

Happy :)

Olis vissiin aika herättää tää blogikin talviuniltaan.
 Kevät saatika kesä ei oo viel ihan saanu yliotetta talvesta, kun vielä eilenkin leijaili lumihiutaleita taivaalta. Onneks ne kuitenkaan ei maahan asti kerkeä kertymään, joten koiruuksien treenaus on jo ollut ihan kivoissa keleissä.

 Laiskan puoleinen ohjaaja on jättänyt tuon Lexin kanssa nuo tottispuuhat ihan unholaan. Ei tartteta kun kymmenisen kuukautta, niin hallinta on kadonnut taivaan tuuliin... Tämä saatiin huomata tänään
 Ja jos ei muisti pelitä tarpeeksi taaksepäin, niin Lexin kanssa jätettiin jäähyväiset pk kokeille heinäkuussa. Keskitytty vain pelastuskoiretreeneihin, ja lähinnä jäljestykseen.. Tavoitteena tänään olleet jälkikokeet.
 Läpi päästiin, vaikka hallintaan en todellakaan oo tyytyväinen. Itseänihän tästäkin voi vain syyttää, mutta kun ei vaan oo jaksanu panostaa :D Anyhow.. Nyt olis siis peruskoe jäljeltä suoritettuna. Aika näyttää suoriudutaanko loppukokeesta.
 Superiso kiitos Mypekon porukalle. Erityis kiitokset siis Eliise, Berit, Marke, Suvi, Pirjo, Seija ja tietty Sari, joka myös kanssamme samaisen kokeen läpäisi. Kiitos siis ihan kaikki jälkiä meille tallanneet ja ongelmia kanssamme ratkoneet. Ei voi onnellisempi olotila tälläkään hetkellä olla.

 Ensi viikolla Lexillä alkaa sairasloma ja treenailen vaan tuota ei enää niin pikkuista Tälliä....

Tällin kanssa ollaan nostettu viettiä. Ja hallintaa. Ei ehkä kovin mukavaa puuhaa ohjaajalle, mutta meil on oikeesti kivaakin. Ja mulla on taas paljonmustelmia :) Niistä tosin ei sen enempää. jokainen voi mielessään kuvitella niiden synnyn...

Heipätihei taas kukatietää kuinka pitkäksi aikaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti