Hukat

Hukat

tiistai 13. lokakuuta 2015

Nyt meil menee jo pelottavan hyvin...

Kävästiin kentällä hiukan hyppelmässä ja kiertelemässä.
Ensin hiukan seuraamista esteille ja sen jälkeen hyppy 85? korkeudella. Lex oli into pinkeenä ja hyppi yli innokkaasti. Pallon sai joka kerta kun varpaat ei osunu esteeseen. No minäpä sitten laitoin laudan lisää ja korkeutta oli sen 95cm. Tadaa herra hyppeli senkin iloisesti ja tokalla hypyllä varpaatkaan ei osunut. Taas hiukan seurauttelin ja a-esteelle. Yli ja takas ilman ongelmia. Olipas hienoa.
 No päätinpä sitten hiukan lenkkeilyttää Lexiä piilon kiertojen muodossa. Ykkönen ekana ja suoraviivaisesti kiersi ympäri. Hyvä Lex. Kakkonen myös samalla kaavalla, mut sitten alkoi päässä olemaan vaan tyyny. Lähti kolmoselle, käänty takas, usutin uudelleen, meni hiukan eteenpäin ja pyörähti tulemaan tyynylle. Nounou. Kolmannella käskyllä kiersi piilon vasemman kautta. Sitten nelonen ja sama juttu. Pakkohan se oli vielä se viideskin piilo ottaa ja sen meni taas täydestä matkasta suoraviivaisesti.
 Piilojen välissä taistelin tyynyllä. Pysäytin ja irrotin jonka jälkeen alko haukkumaan. Aika kiva tunne ettenkö sanois. No vitosen jälkeen kun taisteltiin ja koitin saada irrottamaan, ei enää leuat auennutkaan. No mä siitä mitään sen isompaa numeroa tehnyt, vaan käskytin koiran autoon ja sinne se sitten sen tyynyn laski nätuisti.
 Hitsi meil oli taas kivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti