Hukat

Hukat

maanantai 26. lokakuuta 2015

Tottistelua kentällä, valitettavasti ihan yksikseen

Tämän vapaapäivän ohjelman piti mennä niin että jäljelle ja sen jälkeen tottistelee. Noh jäljellä ei olla vieläkään käyty, mut tottikset meni loistavasti. Koko koekaavio tehtiin, tietenkin välipalkoilla.
 Seuraaminen alusta alkaen ihan loistavaa, täyskäännös ainoastaan hiukan väljä/hidas. Juoksu/hidas osuus ilman kontaktin putoamista.
 Kuviittelin henkilöryhmäkin loistavaa, mut tiedän et sit kun ne henkilöt laitetaan siihen niin kontakti hajoaa...
 Istuminen Lexiksi nopea ja varma. Ekan maahanmenon sähläsin ite, mut toinen olikin jo hyvä. Ei loistava, vain hyvä.
Luoksetulossa on alkanu olemaan vino. Tosin nyt kun mietin niin aurinko paistoi mun selän takaa, No en tiedä oliko se nyt kuitenkaan syynä. Tuskin.
Sivulle siityi hyvin, vaikka pallo olikin leukani alla. Alkaa siis tajuamaan vihdoinkin että palloon kosketaan vasta kun on lupa annettu.
 Tasamaanouto nopea, ja eteenkin istui ilman käskyä. Otin tosin askeleen koiraa kohti. Istui pureskelematta??? mikähän aivopieru sille iski :D
 Hyppynoutoon karkasi, mutten käskyttänyt takasin ihan edellisten treenien kiletäytymisien vuoksi. Takasinkin päin tuli, mutta avitin hyppy käskyllä.
Vinoesteen olisi karannut, mutta pysähtyi hömistyneenä et mitähän täs nyt pitikään tehdä. Kapula lensi esteen sivuun, jonka hain pois ja hetin uudelleen, jolloin Lex kiipesi yli, haki kapulan ja jäi tuijottamaan takastullessä et hitto, miten mä nyt takasin pääsen :D Juostiin sitten yhdessä se yli kapula suussa ja luovutusasennon jouduin käskyttämään istumaan. Siuvlle siirtyi hyvin.
 Eteenmeno oli suora??? Osaaks toi sittenkin juosta suoraan. Pallon vein päätyyn jo ennenkuin otin koiran ulos autosta.
 Olipas mukava treeni hetki. Harmittaa kun ei kukaan nähnyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti