Hukat

Hukat

maanantai 12. lokakuuta 2015

Hupsista...

.. muisti näköjään menee ihan huomaamatta. Kalentetria kun katsoo niin edellisestä jälkikerrasta blogin mukaan on kulunut kaksi viikkoa. Hyi mua laiskimusta...

Suunnitelmat tämänkin päivän jäljen muodon ja pituuden osalta hiukan muuttui matkalla. Ajatus oli tehdä samalla kaavalla kun tähänkin asti, eli kolme kulmaa kolme esinettä. Pituus max 300 askelta. Ihan en suunnitelmassani siis pysynyt. vielä hiukan vieras pelto ja tuuli asetti omat vaatimuksensa.
 Pellon reunalla suunnitelma vielä kauempaa katsottuna piti. Paalulta Lex lähti rauhallisesti oikeaan suuntaan. Aavistuksen hapuili ja EI-käsky palautti koiran jäljelle. Sadan askeleen jälkeen oli sitten se ensimmäinen esine, millä hiukan vinon ilmaisun korjaus yrityksen jälkeen hiukan säädettiin. Pallo palkan ja liinan uudelleen asettelun jälkeen kuitenkin matka jatkui mainiosti. Tuli siis toiset sata askelta ja vasta sitten kulma. Aamuruualla olin sen vuorannut. 50 askelta ja jälleen kulma, tälläkertaa ilman ruokaa. Oli muuten paras kulman nosto ikinä. Wuhuu!! Toisen esineenkin ilmaisi omatoimisesti, kerkesin kuitenkin ajoissa suoristamaan asennon. Eli ennekuin koira ehti täysin maahan olin jo hajareisin sen lonkkien kohdalla. Ja näin ollen oli pakko sen takapäänkin jäädä suoraan. Toimii. kolmas ja oletettu viimein kulma taas ruuan kanssa, Vika suora siis tuli vastatuuleen... En voi vikaa esinettä vastatuuleen jättää, joten päätin tehdä neljännen kulman ja ilman ruokaa. Loistava kulmatyöskentely. Ei pyörinyt vaan otti heti oikean suunnan, aavistuksen nenä nousi, mutta laskeutui samantien heinän sekaan. Viimesen suoran ajoi hyvin ja esineen ilmasi hienosti, olin itse taas apuna suoristamassa.
 700g kylvin sitä ruokaa sinne peltoon ja ehkä 50g siitä söi. Pituutta jäljelle tuli 400 askelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti