Hukat

Hukat

tiistai 27. lokakuuta 2015

"tieteellinen" kokeilu jäljellä

Jepjep, eli teinpäs Lexille koe jäljen, joka sitten jatkui vielä tokalta esineeltä maksalaatikollisella jäljellä kahdella kulmalla.

 No eipäs menny ihan niinkuin pti, mut hengissä selvittiin ja tiedetään että treenit jatkukoon.
Paalulta lähti suht hyvin. Aloin antamaan pidempää liinaa ja koirahan bongas ekat traktorin jäljet ja ois niin mieluusti lähtenyt ajamaan sitä, molempiin suuntiin. Kehottelin suusanallisesti jatkamaan, ja täähän päätti sitten tulla mun luo ja etsiä mun takaa sitä jäljkeä. Oh my!!
 Päästiin jatkamaan ja ekasta esineestä (puuta) mentiin huolellisesti yli. Tajusin avsta sen kulmassa kun koiruus otti sen aikas mallikkaasti. (Oli semmosia kivoja ruskeita pidempiä kukkia merkkeinä. Ja niitähän olikin sitten ihan reilusti, ettei muistanu mikä niistä oli se esineen kukka) Kehuin kulmassa ja Lex päättikin sit pysähtyä kuuntelemaan mua. Huoh!
 Toka suora olikin sitten aivan loistava ja kulmankin nosti loistavasti. Ja taas kulman jälkeen päätti pysähtyä kun kehuin. Plaah! Kolmas suora oli sitten vastatuuleen, mitä ajoi ihan sivussa. Vaikka koitin liinalla ohjailla oikeelle uralle, ei se sitä tehnyt. Esineen ilmas kuitenkin, ehkä hiukan liian aikasin, koska ite taisin taas jotain siinä sählätä :D
 Siitäpä ei sitten meinannut palkkaamisen jälkeen lähteä jatkamaan. Kolmannella käskyllä vasta jatkoi. Maksalaatikko tuli hyvin pian ja sitten alkoikin ihan hyvin taas jäljestää. Kulma oli maksaaltikolla taas vuorattu. Neljännekin suoran ajoi ihan hyvin, kulman otti hyvin, vaikka ruuat oli vasta kulman jäkeen, ehkä askeleen liian kaukana. Hölmö kun menin taas kehumaan ja sit meni Lexillä taas pakka sekasin. Jonkun aikaa jouduin seisomaan ja odottamaan että lähti oikealle jäljelle, saattohan siinä taas olla semmonen uran tapainekin.
 Vika suora myötätuuleen meni taas ihan ok, mutta kun esineelle tultiin ja työnsin jalkani taas eteen, ettei mene vinoon, onnistuin astumaan takatassulle, jolloin koira vingahti ja kääntyi toiselle kyljelleen. Mut pysyi maassa kuitenkin. Palkka siitä ja pois.
 Johan oli taas suoritus. Molemmat sählättiin ihan urakalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti