Hukat

Hukat

keskiviikko 19. elokuuta 2015

Onnistuminen

Koska hullu koiraihminen on hullu koiraihminen. On aivan pakko aurinkoisena elokuun vapaapäivänä suunnata heinäpellolle. Eikä suinkaan hengailemaan vaan jälkeä tietenkin polkemaan.
 Tauko ois ollu ihan paikallaan, mut ei vaan pystyny. Ja tälläkertaa ei tartte edes katua päätöstä.

Päivän avainsana on MAKSALAATIKKO!

Jäljen pituus n.250 askelta. Muuten samoilla kaavoilla kuin ennenkin. Kolme kulmaa ja kaks esinettä. Eli ne makupalat vaan maksalaatikkoa entisen pedigree makkaran sijaan.
 Paalulla jäi jo mutustamaan rauhassa eväitään. Ajoi suoraa loistavasti. Ekaan kulmaan tultaessa olis halunnu kääntyä jo ekalta maksalaatikkoaskeleelta, mut tästä päättelen että pistetään enemmän ruokaa suorille. Kulma tämän jälkeen upeasti. Ekan esineen ilmaistuaan, tajusin että eihän mulla ole taskussa muuta kun pallo. Sitä en todellakaan halunnut antaa, joten pelkillä kehuilla mentiin. Lex oli hiukan hölmistyneen näköinen, mutta suostui kuitenkin kivuttomasti jatkaa jäljestystä. Hienosti otti seuraavankin kulman, suoralla kiusas aavistuksen vieressä oleva "ura". Tarkotuksella välttelen niitä urassa kulkemisia, ja kävelen urien välissä olevalla pidemmällä heinällä. Tarkisteli sitä, mutta palasi kuitenkin joka kerta oikealle jäljelle. Esineen ilmas hienosti, aavistuksen vinoon, mutta huomasin itse että aavistuksen alkaa jo suoristumaan. Pallo palkaks ja mustelma mulle takareiteen. Kiitos Lex!

Tossa pellolta kotiin ajaessa mietin niitä tilanteita kun Lexin hampaat on iskeytyny mun nahkaan.. On muuten joka kerralla tainnu mennä treeni aika hyvin. Kummallinen yhteensattuma tämäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti