Hukat

Hukat

keskiviikko 26. elokuuta 2015

Operaatio hyppynouto

On tässä nyt viimepäivinä keskitytty tuohon metriseen hyppyesteeseen.
Ens alkuun pallon kanssa mukana juosten pelkkiä ylityksiä. Myöhemmin pallon yliheittoa, takaisin tuloa ilman että juoksen mukana. Esteen ylitys pallo suussa kunnossa ja sitten vuoroon noutokapulan kanssa.
 Este tietenkin tyhmänä heti täyteen korkeuteen ja heitin kapulan yli. Lex hyppäsi, haki kapulan ja kieltäytyi hyppäämästä takasin. Kriisiapua kyselemään. Ja tyhmänä kun en ite tajunnut ilmiselvää asiaa, eli laskea estettä jälleen matalammalle. Ongelma ratkoontui noin. Päästiin jo 95cm korkeuteen, ilman kosketuksia ja kieltäytymisiä.
 Päivä uus ja tottiskentälle tekemään sama. Bueno, siihen nähden mitä oli. Ei nyt tietenkään erinomainen suoritus vielä, mutta Lexin suorituksesi loistava.
Äsken sitten kokeilemaan niin, että este taas alempana. Mutta vähensin omia apuja. Aika hienosti selvittiin. Kunnes nostin sen esteen ylemmäs. Ei ihan täydessä metrissä, mutta lähellä.
 Heitin kapulan, Lex karkasi ja hyppäs yli, hieman koskettaen estettä takajaloillaan. Haki kapulan, hyppäsi takaisin, jääden takajaloista kiinni, ja kuperkeikan kanssa este kaatui Lexin päälle. Ylös noustessaan Lex nappasi kapulan maasta samantien suuhunsa ja aloin taistelemaan sen kanssa. Ei luojan kiitos yhditänyt kapulaan.
 Mutta sen sijaan siihen esteeseen...
Laskin esteen 50cm korkeudelle ja heitin kapulan yli. Lex kieltäytyi hyppäämästä. Oh shit tuumasin samantien. Muutaman sekunnin kääksmitähittoamänytteen. Ja kapula sivuun ja pallon kanssa taas yliyksiä ite vierellä juosten. Hyppyestepainajainen unohtui. Kun hyppi pallon kanssa taas hyvin yli. Otin vielä kapulan. Onnistunut suoritus noin 80cm esteellä. Ja äkkiä pois...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti