Hukat

Hukat

torstai 3. syyskuuta 2015

90,5cm

Hyppäilty ollaan päivittäin, vaihdellen korkeutta. Motivaatio on jo kohdallaan esteeseen/hyppykäskyyn, mutta rimakauhua on vielä havaittavissa korkeuden suhteen.
Äskeinen harjotus alkoi, niin että päästin koiran ulos ja kysyin että mennäänkö hyppäämään. Lex juos suoraan hyppyesteen luo.
 (Este on käännettynä vinoestettä kohden kun emme hyppele. Voisihan se toki olla kokoajan valmiudessa, muttei ole takeita ettenkö ajaisi autolla sen päälle, niin turvallisuussyistä siirrän sen sivuun :) )

Korkeus oli edellisessä mitassaan, eli noin 80cm. Ainut muuttunut elementti oli liian kevyt, omatekemäni kapula ja geelipallo, joka on ollut käyttämättömänä jonkun aikaa. (miten niin laiska kun en jaksanut auton avaimia ottaa ja normi välineitä kaivaa esiin)
 Ensin kapulan tuonti ja luovutus. Tiputti perhana sen suustaan... Outoa... Ei kun uudelleen ja sain  kun sainkin sen luovutuksen onnistumaan, siirryttiin sitten esteelle. Pallon kanssa ylittämään.
Ensimmäinen hyppy ei onnistunut, vaan Lex päätti taas jäädä takajaloistaan kiinni, kaataen esteen. Pyysin hyppäämään takaisin josta annoin pallon, ihan vaan välttääkseni jotakin, mitä lie tälläkertaa :D
Uusi yritys ja pallo suussa kieltäytyi hyppäämään takasin. Voihan herkkyyden herkkyys.
Estettä en madaltanut, vaan hypittiin sitten ees taas pallon perässä. Neljännellä kerralla tuli yli myös pallo suussa.
 Noh nostin hiukan estettä. Ja jatkettiin hyppelyjä. Pari ylitystä ilman että oli pallo suussa ja sitten kokeiltiin pallon kanssa. Ja sehän onnistui. Treeni päättyi siis tähän. Otin mitan sormeni avulla yläreunaan ja koitin houkutella Lexin sisään. Koirahan päätti seistä esteen vieressä sen näkösenä et ei tää tähän voinu loppua??
Loppuhan se. Ja selvitin sitten mikä oli lopullinen esteen korkeus. Sehän selvisi jo otsikosta :D

 Pallo koiralta pois ja kaverin kanssa tarhaan miettimään ;)

Palaan taas kun ollaan jotakin uutta saavutettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti