Hukat

Hukat

maanantai 28. syyskuuta 2015

jos jotain luvataan se pitää.

Viimeviikko vierähti ihan kokonaan wusvin karkeloissa. Jäljelle ei yksinkertaisesti jäänyt aikaa. Ja koska tämä päivä oli alunpitäen vielä vapaa, olin luvannut itselleni että nyt sinne jäljelle on mentävä.
 Herättyäni ensimmäinen ajtus oli etten nouse sängystä ollenkaan. No kuitenkin puhelimeen täytyi vilkaista ja siellä viesti että tulisinko illaksi töihin. Köyhänhän on pakko ottaa kaikki irti minkä saa, joten vapaapäivä muuttuikin työpäiväksi. Se kuitenkaan ei estänyt sitä jäljelle menoa.

218 askeleen jälki kolmella kulmalla ja esineellä. Makupaloja lähes olemattomasti, koska maksalaatikkoa ei sattunut jääkaapissa olemaan. Löysin muutaman vanhan naturalmenun jämän.
 Paalu tyhjä, lähti hienosti etenemään. eka makupala oli n.30 askeleen päässä, jonka ihme kyllä söi. Sen jälkeen oli sitä mieltä että jälki jatkuu vasemmalle, eiei. Eka esine 100 askeleen päässä, jonne muutaman kerran jäljeltä poikkeamisen jälkeen päästiin. Vino ilmasu, mutta suoristin koiran. Ei vetässyt herneitä nekkuun, vaan odotti iloisesti palkkaa esineestä.
 Eka kulma aika nopeasti, se oli namitettu. ois halunnut kuitenkin jatkaa suoraan. Toka kulma tuli aika pian myös, välin jäljesti aivan upeasti. Kulmasta ois taas halunnut mennä suoraan. Tässä ei ollut makupaloja ennkuin kulman jälkeen. esineilmasu taas vino, korjasin koiran suoraan ja palkkasin. Tältä esineeltä ei meinannut sitten lähteä jatkamaan. Annoin luvan lähteä, niin nousi sivulle istumaan. Käskyttämällä lähti kuitenkin, itse pysyin pasiivisena paikallaan.
 Kolmas kulma oli suorastaan täydellinen. Mitään ei syönyt, mutta jäljesti kulman ja jatkoi suorankin loppuun ilman mitään häröilyjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti