Hukat

Hukat

tiistai 16. heinäkuuta 2013

Hengissä

Eilinen työpäivä meni ihmeen nopeasti. Väsymystila ihan mieletön edelleen.
Lex oli selvinnyt syömättä itseään :D
Illalla sen kanssa porvoossa tottistelemassa. Luoksetuloa läheltä, mutta Lexillä on joku ihmeen opittu tapa mennä mun oikealta puolelta ohi. Makupalalla ja käsiohjauksella saas en jotenkin tulemaan suoraan eteen, mutta ilman ohjausta menee oikealle puolelleni ihmettelemään. Eteenmeno maahan käskyllä meni todella hienosti. Esteitä treenattiin myös ja vinoesteellä kun yhden kerran meinasi kiertää ja kun estettiin aie, alkoi taistella patukasta Ekun kanssa ja kierrokset koiralla taas nousi. Saatiin vielä onnistunut ylitys ja paluu. Hyppyesteellä kaskasi Kertun luo ja kun otin uudelleen oli koira ihme tilassa. Kiinnosti vaan toiset koirat. Pakko oli lopettaa sen kanssa ennekuin alko kuumenemaan.
 Tänään aamusta poikien kanssa kentälle ja sieltä jäljelle. Lexille pallolla seuraamista sekä istumisia, hiukan paikalla makaamista niin että itse olin lähellä. Ihan ok suoritus.
 Samulle kaikki jäävät. Istumisessa pari ekaa käänty vinoon mutta kun korjasin alko sekin sujumaan. Jostain syystä oli hitaita, itse kun en tiedä mitä tein taas erilailla kun viimeksi. Juoksusta maahanmeno oli nopea. Seisomisia jokunen ja ekalla meinas käydä istumaan, muut suju hyvin. Patukan kanssa yksi hyppy, jonka jälkeen eteenlähetys tyynylle. Usutin vielä uudelleen ja käskin maahan. Alkuun ei suostunut lähteä, koska tyyny oli mulla. Kiersi vitospiilon ja haahuili. ihan kun yhtäkkiä ois lamppu syttyny ja lähti kiitämään taas kentän päätyyn. Maahan jouduin käskemään toisen kerran.

Jäljellä Lex oli taas ihan kuutamolla, vaikka kaikki 195 askelta oli namitettu, ei se niitä suostunut syömään. Tuuli oli aika voimakas, mutta vaadin kuitenkin pysymään jäljellä. Lopussa esine jolla jouduin käskemään maahan, on unohtanut nuo esineilamsut ihan tyystin.
 Samu lähti hienosti. Kulmat tuottaa sille aina vaan ongelmia, luulen että nyt on oppinu ne mun kulmamerkit ja koittaa niille rynniä. Kun pysähdyn niin hakee kulmaa väärään suuntaan. Suoralla olevien namien jälkeen hakee myös kulmaa. Muutamalla kerralla ollut kulmissa ruokaa ja nyt se sitten on yhdistäny ne namit kulmiin. Esineet viimistä lukuun ottamatta hienot. Viimisen siis tuli sivusta, ei ollutkaan jäljellä vaikka esitti olevansa. vein esineen uudelleen muutaman askeleen päähän, ei sitte mitenkään tajunnut sitä vaan yritti jäljestää siitä oikealle päin. Kun vihdoin tajusi mennä suoraan oli se hienosti sitten ilmaistu. Lopuksi yllätin hetken päästä vapautettuani sen kaivamalla pallon taskusta. Kyl oli pojalla hauskaa kun keräilin kulmatikkuja pellosta. Juos pallosuussa ja välillä toi mulle ja taas heitin. Kerran hukkasi ja ei tajunnut sitä pellosta vaikka pari kertaa päältä käveli :D Riemu oli taas rajaton kun hiukan autoin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti