Hukat

Hukat

maanantai 29. heinäkuuta 2013

Lexin treeni

Jotenki tuo Lex on nyt ollu enempi tapetilla. Murkkuikäisen junnun kanssa on pakko kierrellä ja kaarrella enmpi kun Samun. Joten oltiin tänäänkin porvoossa. Polkastiin jäljet vanhenemaan ja lähdettin kaupungille kävelemään. Alkuun merkkaamishimoinen Lex oli ihan sekasin kaikista hajuista enkä saanu mitään kontaktia korviin. Ei auttanut kun ottaa patukka esiin ja ottaa himpun tottista, ei tuo kyllä seuraamaan kyennyt, mutta sinnepäin ;) Jätin koiran liikennemerkkiinkin kiini ja kävelin kulman taa. Perään katsoi, muttei päästänyt ääntäkään. Ihan lupaava käytös Bh:ta ajatellen.
 Takasin autoille ja hörpättiin kahvit, jonka jälkeen lähdettiin ajamaan jälkiä. Lex odotti paikallaan maaten kun Mosse ajoi ensin jäljen. Kertaakaan ei edes yrittänyt nousta. Menin sivulle ja istu käskyä ei noudattanut, joten nostin sitten hihna-avulla sen sivulel istumaan ;) Ja sitten jäljelle ja hitsi että meni taas hienosti. Aivan uskomatonta miten hyvin meni.
 Lexin sosiaalisuus tuttujen koirien kesken on jo satasen suoritus. Enää ei tarvi pelätä etten hallitse sitä. Nyt vaan kehittelemään uusia koiruuksia joiden kanssa "hengailla".

Huomenna Samun treenit ja sitten pari päivää molempien kanssa jälkeilemään, katotaan kuin tuo Lex käyttäytyy taas kun mennään ihan kaksistaan pellolle. Jos vanhat merkit pitää paikkaansa, jäljestä ei tu yhtikäs mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti