Hukat

Hukat

keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Tiistain treenit

Lexin kanssa aamulla juoksulenkillä, mikä muuttui kävelyksi polvivamman takia. Vastaan tuli kaksi koirakkoa, joissa molemmat päättivät kohdallamme haukahtaa. Muuten olisi mennyt ohitukset hienosti, mutta pitihän niille sitten koittaa vastata. Estin tietenkin yrityksen.
 Lenkin jälkeen lähdin Lexin kanssa porvooseen. Tein pihapiiriin vasta leikatulle nurmikolle jäljen. Alku oli Lexille vaikea, koska se kulki kahden piharkennuksen välistä. Metsänreunaan päästyämme alkoi jo jäljestää omaa jälkeä. Makkarat jätti syömättä, mutta ne olikin keltaisten muurahaisten vallassa. Kaksi Cesarpurkkia ilmaisi käskystä, ja pallonkin löysi metsän reunasta.

 Myöhemmin sitten Samun kanssa kentälle. Tottiksessa otin sille jääviä liikkeitä. 
Puruissa oli vieras maalimies ja Samu näyttikin uusia virheitä itsestään. Hyvä niin, muuten oli hieno treeni. Piitlotkin on kiertänyt jo muutaman kerran ihan mallikkaasti.

Keskiviikopäivä menikin ihan muissa merkeissä ja koirat piti lepopäivää treeneistä. Tänään taas jäljestetään. Kunhan tuo isäntä heräilee niin lähden samaa matkaa vasta leikatulle pellolle Samun kanssa. Lex pääsee sitten illemmalla.

Erikseen treenailuun on kaksi syytä. Ensinnäkin suurimman osan aikaa käytössä on ns. kakkoskoira-auto, mihin ei mahdu kunnolla edes yksi koira :D Ja toiseksi, ei tarvi menettää hermoja kun toisen ottaa autosta niin toine alkaa armottoman metelin. Treenit on menny paljon paremmin kun on yksi kerrallaan. Näin lomallla se ei oo tuntunu raskaalta, mutta katotaan kuin käy kun työt taas alkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti