Hukat

Hukat

perjantai 12. heinäkuuta 2013

Jälkeä, jälkeä, jälkeä

Torstai-iltana oli Lexin kanssa jälkitreffit. Heinä oli ihan liian pitkää pellolla, joten olin ajatellut että nyt on hyvä aika taas esineilmaisua opettaa. Tein mutkitellen uran peltoon. Lihalientä ruiskin askeleille, että nenä edes tavoittelis sitä syvyyttä. Viisi ruokapurkkia, sekä loppuun taas se pallo.
Maavainuisesti lähti ajamaan ja nenä tuhisi. Ekassa mutkassa koitti mennä suoraan, liekö hieman hölmö eläin, siitä urasta ei ois voinu eksyä. Purkeille annoin maahan käskyn ja menikin ihan hienosti alas. Lähti jatkamaankin hyvin, pallon annoin sitten lopussa ottaa ihan itse suuhun ilman ilmasua. Suunniteltu toteutu ihan mainiosti.

 Elien taas sille ihan lyhyelle molempien kanssa.

Samulle kuusi kulmaa ja viisi mokkanahkaesinettä. Lexille suora viisi purkkia ja pallo.

Lexin ajoin ensin ja voi elämä sillä ollu taas mitään ahjua mitä pitää tehdä. Nenä ei pysyny maassa ollenkaan, alko etsiä silmillän niitä purkkeja. Oli sen verran kamalaa touhua että päätin jo siinä samantien että pakko tehdä uusi jälki perään. Pallolle vaadin myös menemään maahan.
 Koira autoon ja tallasin sen uuden jäljen. Pituutta noin kolme metriä, ruokaa ja paljon. lopussa esine.

Samu koitti taas rynnätä paalulle, ennen paalua oli paljon ruokaa noin metrin matkalla. Nyin sitä takasin syömään ne ruuat ennekuin pääsi ajamaan sitä jälkeä. Lähtö oli siten jo rauhallinen. Päästiin ekalle esineelle, ilmasu oli nopea. Siinä vaiheessa taas tajusin että ne makupalat on jälleen autossa. Siis kolmas perättäinen jälki ilman esinepalkkaa. Sori koirani mun ;) Kulmat oli kaikki merkattu ja koitti jokaisesta mennä yli, en tietenkään päästänyt ja ottikin sitten oikean suunnan, saatoin hiukan ohjatakin, mutta yritin pysyä kuitenkin paikallaan että ratkaisisi itse. Kaksi kulmista oli makupaloilla vahvistettuja. Yhden kulman jälkeen oli esine aika nopeasti. Kaikki esineet ilmasi todella vauhdikkaasti ja sit ei saanu kun kehuja :(

Minna oli pellolla mukana ja oli tehnyt Samulle onneksi makkarakasa jäljen ja pallon sinne loppuun. Pääsi sitten palkkioksi ajamaan sen :D

Sitten taas koiran vaihto. Lex kyllä tietää mitä pellolla pitäis tehdä. Halu paalulle oli taas kova. Kaiken söi ja esineelle käskin maahan. Pallo tuli sitten mun taskusta.

Nyt sitten vaan sen kanssa sille ihan lyhyelle heinälle taas. Taidan alottaa ihan alusta Lexin kanssa, ei oo tajunnut sitä että ruoka tulee askeleilta. Ainut ongelma tässä on se ettei se meinaa syödä jäljeltä. Katotaa miten mein käy.

Samun eka jälki ois videoituinakin, mutta tekniikka kun on nykyään niin hyvin hallussa etten löydä sitä koneen muistista, josko sitte sinne onnistuin sitä puhelimesta saamaankaan :D Mut jos sen jossain vaiheessa löydän, lataan sen tähän mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti